Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
září

Iron Bridge - Strach je Mýtus - ZRUŠENO

Kayak Beach Bar

zpět na výpis akcí
 

Historicky první ročník závodu v ručkování pod vyšehradským železničním mostem je tady!

Datum:13. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 20:00
Kategorie: sport|ostatní

Zní to neuvěřitelně a takové to taky bude, kdo nepřijde, neuvěří. Myslíš si, že máš sílu v rukou? Je ručkování, lezení či věšení se za cokoliv, tvojí každodenní radostí? Pak je to výzva přesně pro tebe! Máš jedinečnou možnost dokázat nejen sobě, ale i všem divákům a kolemjdoucím, že #strachjemytus a ty si ten, který „doručkuje“ nejdál! 

Tvými soupeři budou pod Vyšehradem ve středu 13.9. od 16 hodin nejen další nadšenci jako ty, ale třeba i Jan Kareš, držitel několika světových rekordů, včetně zápisů v Guinnessově knize rekordů za největší počet shybů během 6, 12 a 24 hodin.

Máš dost sil na to, aby si zvládnul přeručkovat po traverze vyšehradského železničního mostu co nejdál? Chceš zkusit tuhle výzvu a vyhrát skvělé ceny? 

Závod se poleze nejdříve na jednu minutu, finále pak na maximum. Úkolem je nalézt co nejvíce metrů na traverze pod mostem. Komu dojdou síly, je odkázán na pád do Vltavy. Poleze se po obou směrech mostu, přímo z náplavky u Kayak Beach baru.

Přihlásit se můžeš hned teď a ZDARMA zde.
Pozor! Kapacita je omezena pouze na 60 závodníků, takže neváhej a přihlas se co nejdřív.

Vyhrát můžete hodnotné ceny od Jan Kareš Fitness, Jan Kareš nutrition a energii od Red Bullu

Kayak Beach Bar
Tel: 604969247
Rašínovo nábřeží
Praha 2, 12800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: