Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
října

Street happening of Karlín 2017

Dům dětí a mládeže - Karlínské spektrum

zpět na výpis akcí
 

Akce bude probíhat od 14:00 do 20:00 na Karlínském náměstí v Praze 8 a jsou na ni zváni všichni malí i velcí hudební nadšenci.

Datum:08. 10. 17
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 20:00
Kategorie: kultura|hudba

Letos festival potěší všechny, co mají rádi živou hudbu a nestydí se i zatancovat.

V Karlíně totiž společně přivítáme kapelu Circus Brothers, kterou byste si mohli zařadit jako dance music-klezmer, nicméně jejich repertoár se trochu vymyká škatulkám a jejich energie Vás nenechá rozhodně klidně postávat u pódia. Mísení žánrů a živá hudba je nicméně společným jmenovatelem i dalších vystupujících. Aby toho nebylo málo, můžete se těšit také na našláplý crossover-funk v podání Pražské skupiny Megaphone, alternativní mix kapely Skafandr a funk-rockovou kapelu Apetown.

Namísto kytarového rekordu Vás na festivalu bude čekat série workshopů - tzv. "Workshop time", ve kterém si budete moci vyzkoušet spousty hudebních aktivit pro všechny věkové kategorie.. Připraven je například interaktivní workshop DJingu pod vedením DJ Bicy

Dům dětí a mládeže -...
Tel: 222 333 815
Karlínské náměstí
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: