Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
října

Podzimní Bazar Bar 2017

Impact Hub Praha

zpět na výpis akcí
 

Konečně je to tu – Bazar Bar i v roce 2017! Změny, novinky, překvapení… 

Datum:14. 10. 17
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 17:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Hlavní změnou je LOKALITA. Z Prahy 1 se Bazar Bar podívá na Prahu 5. Po dvou letech je čas na přesun. Tentokrát Impact Hub Praha poskytne své designové prostory na říjnové nákupy.

Prodejců se na akci hlásí celá spousta, a tak jsou velmi pečlivě vybíráni. Přestože ceny mají prodejci dobře rozmyšlené dopředu, určitě se nebudou bránit případnému SMLOUVÁNÍ. Pokud tedy budete mít zájem vystavený kousek opravdu ulovit, doporučuje se oslovit prodejce a domluvit se. KABINKY SE ZRCADLY umožňují vše pohodlně vyzkoušet.

Akce přináší pokaždé bohatý doprovodný program díky PARTNERŮM. Ti budou opět postupně odhalováni zde na události.

Bazar Baru se může každý zúčastnit jako návštěvník/nakupující nebo jako prodávající (počet prodejních míst je omezen a mizí velmi rychle). Ideální samozřejmě je, pokud se člověk stane prodejcem a zároveň si odnese nějaké hezké kousky pro sebe! 

Prodejcům BB poskytuje přívětivé podmínky k prodeji. V případě zájmu účastnit se akce jako prodejce, obraťte se, prosím zde. Prodávat lze úplně nové, téměř nenošené, ale i nošené věci. Primárně se jedná o dívčí a dámskou módu - bazar oblečení, obuvi, kabelek a dalších doplňků (šperků, pásků apod.).

VSTUP PRO NÁVŠTĚVNÍKY ZDARMA!

Impact Hub Praha
Tel: 734746923
Drtinova 10
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: