Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
listopadu

Marilyn Manson / USA

Sportovní hala FORTUNA

zpět na výpis akcí
 

Koncert americké legendy. Marilyn Manson je talentovaný hudebník a umělec, muž, který se může právem chlubit hrdou přezdívkou The God of Fuck.

Datum:19. 11. 17
Cena:od 1 052 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Od svých začátků na floridské rockové scéně v roce 1989 Marilyn Manson vystřídal mnoho veřejných podob - gotický šokrocker, člen satanského kultu, viník mnoha podob násilí ve školách, manipulátor, který vymývá dětem mozky, šílenec s make upem... takhle ho alespoň vidí média. V Česku vystoupil již několikrát a chystá se sem opět, tentokrát do Tisport Arény, kterou rozbouří 19. listopadu. 

Narodil se jako Brian Warner v Cantonu v Ohiu 5. ledna 1969 a dnes je předmětem mnoha bulvárních spekulací a pomluv, terčem protestů skupin, které jeho koncerty obviňují z uctívání ďábla, jeho texty jsou analyzovány a zkoumány a neustále se mluví o jeho hudebním poselství. Uveďme si však dvě nezpochybnitelné a obdivuhodné skutečnosti. Manson natočil 9 studiových alb, zatím poslední je z roku 2015 a jmenuje se The Pale Emperor. Tři z těchto alb získala platinu.

Marilyn Manson je hudební a stylistický chameleón, který si nechal narůst dlouhé vlasy v období desky Antichrist Superstar v roce 1996, obnažil umělé poprsí a nechal se ovlivnit Davidem Bowiem glamrockovou vizáží koncem devadesátých let a na počátku roku 2010 si zas nechává dorůst vyholené obočí. Je impozantní s make upem i bez něj. I dnes díky své již klasické tvorbě představuje "hrozbu pro nevinnou americkou mládež". Jeho fanoušci ale dobře vědí, že nabízí mnohem víc. Především ohromnou zábavu na jevišti i mimo něj a to po několik desetiletí, 

Sportovní hala FORTUNA
Tel: 266727443
U Výstaviště
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: