Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
srpna

Letní pecky v STC

Super Tramp Coffee

zpět na výpis akcí
 

Pecky nebo peckoviny, to máte fuk, obojího je teď spousta a než se s námi letní hojnost rozloučí, musíme to oslavit! 

Datum:31. 08. 17
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 17:00
Kategorie: gastro|občerstvení

Třešně už jsou dávno pryč, ale zbývá hromada švestek, rynglí, broskví a taky ořechy, se kterými si tohle ovoce dokonale rozumí. 
Jedli jste jako malí (trochu jedovaté) meruňková jádra? Chutnají jako mandle. Z mandlí se dá udělat báječný máslovo-mandlový krém, v němž je radost meruňky topit, nicméně zůstat jen u nich by byla škoda. Tomu krému se říká frangipane, ale já u mandlového krému nezůstanu. Budou různé ořechy, bude mák, sirup a všechno to podložené křupavým těstem. A nebudou jen koláčky!
Kdo nerad křehký křupavý korpus, dá si horké ovoce s ořechovým krémem na rozpečené máslové briošce AKA bostock. S bílou kávou (pardon cappuccinem) od milých trampských baristů dokonalá parafráze na žemlovku.
Jak tušíte, dobří holubi se bracejí a na mateřské člověk roupama neví, co dělat. Takže se ve čtvrtek 31. 9. uvidíme v STC, kde uspořádám malý sladký ořechovo-peckovní pop-up, co vy na to?
Přijďte a dejte vědět, počet koláčků i briošek bude omezený podle nálady mojí babyšéfové Ž.A. 

Super Tramp Coffee
Tel: 777 446 022
Opatovická 18
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: