Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
září

Pohádková Kinského zahrada

Buchty a loutky

zpět na výpis akcí
 

Nezávislé loutkové divadlo Buchty a loutky připravuje na sobotu 16. září 2017 již 11. ročník festivalu Buchty a loutky dětem.

Datum:16. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 19:00
Kategorie: pro děti|Divadlo, Zábava

Festival pro děti, rodiny a všechny milovníky loutkového divadla nabídne svým návštěvníkům osm dětských divadelních představení Buchet a loutek a jejich hostů z Čech i zahraničí, malý podvečerní Koncert pro děti a jejich rodiče,kde uvítáme kapelu Zuby nehty, různé dílny pro děti, zaměřené na loutkové divadlo, Loutkový a Čtenářský koutek, Koutek her, oblíbenou výměnu přinesených hraček Přines-odnes a Malé pohádkové tržištěs tvorbou předních nakladatelství dětských knih. 
 
Vše se bude odehrávat po celý den na krásných loukách před Národopisným muzeem, v případě deště i v prostorách muzea.Připraveno bude i občerstvení.
Festival se opět chystá ve spolupráci s Národopisným muzeem Národního muzea a se Švandovým divadlem, za podpory grantů HMP a MČ Prahan5.

Buchty a loutky
Tel: 776 572 685
Kinského zahrada
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: