Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
září

Dožínky na Letné 2017

Letná

zpět na výpis akcí
 

Ministerstvo zemědělství vás srdečně zve na první ročník akce Dožínky na Letné 2017. 

Začátek:08. 09. 17
Konec:09. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 22:00
Kategorie: kultura|ostatní, gastro| ostatní lifestyle|

Těšit se můžete na pestrý program pro celou rodinu, farmářský trh, vystoupení folklórních souborů z České republiky, prohlídky v Národním zemědělském muzeu a Národním technickém muzeu, prezentace zemědělských svazů, koncerty tuzemských skupin a interpretů jako je Slza, Argema, The Tap Tap, Ewa Farna, Pokáč, Voxel. 

Hlavním cílem akce je prezentace zemědělství, folkloru, tradic, historie a poukázání na každodenní činnost a výsledky práce našich farmářů. Dožínky na Letné 2017 se konají ve spolupráci s Národním zemědělským muzeem a Národním technickým muzeem. Zde bude zajištěn další bohatý program - pohádky, kuchařské show a prezentace zaměřené na téma rybářství. 

Letná
Tel:
Letenské sady
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: