Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

10. ročník oblíbené soutěže řidičů vysokozdvižných vozíků Linde Ještěrka Cup 2017. 

Datum:02. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:08:30 - 17:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Letošní závod se uskuteční v sobotu 2. září 2017 od 8:30 do 17:00 na Letenské pláni, ulice Milady Horákové, naproti stadionu Sparta. 

Závodníci budou soutěžit ve dvou kategoriích, a to v řízení čelního vysokozdvižného vozíku a retraku. Disciplíny prověří nejen jejich rychlost a přesnost, ale i dodržování pravidel bezpečnosti provozu. Pro výherce závodu jsou připraveny zajímavé ceny a tři nejlepší postoupí do mezinárodního finále Stapler Cupu v německém Aschaffenburgu. 

Na již 12. ročníku mezinárodního Stapler Cupu budou moci porovnat své síly se soutěžícími z více než deseti evropských zemí. Závodu se může zúčastnit každý řidič, který vlastní platné oprávnění k řízení vysokozdvižného vozíku a troufá si v náročných disciplínách poměřit své síly s ostatními závodníky. 

Ještěrka Cup jako obvykle není akce určená jen pro řidiče vysokozdvižných vozíků, ale také pro celou rodinu a i tento rok je pro vás připraven bohatý doprovodný program. Celým dnem vás bude provázet moderátorka Lucie Výborná a kapela Support Lesbiens 

Linde Material Handl...
Tel:
Letná
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: