Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
srpna

SLOU "SWAP IT" party

Vnitroblock

zpět na výpis akcí
 

Fandíme aktuálním mega trendům! Cirkulární ekonomika a ekonomika sdílení, třikrát hurá! 

Datum:31. 08. 17
Cena:Zdarma
Čas:17:30 - 19:30
Kategorie: lifestyle|Móda

A tak pořádáme další SWAP párty, kde si můžete vyměnit oblečení, které vám nesedí barvou či velikostí, za fresh kousky do vašeho šatníku. 

V březnu u nás třicet swapperek vyswapovalo přes 100 kusů oblečení. Vylepšily jsme systém, abychom byly schopné organizovaně pojmout větší množství swapperek a zajistit vám všem příjemný zážitek. 

Systém téměř stejný jako na SFD 04 (dostanete označovací šťítek na každý donesený kousek), časově však oddělíme samotnou akci od příjmání věcí - tzn. hodinu před začátkem bude probíhat registrace a “šťítkování”. 

Pravidlo je jednoduché: maximálně 5 věcí, tj. 5 přines, 5 odnes.
A bude se i soutěžit. Každá úspěšná swapperka za odměnu získá možnost vyhrát účast na workshopu SFD či slevu na nákup na SFD.

Výherce se na konci organizátoři SWAPu vylosují.

Vnitroblock
Tel:
Tusarova 791/31
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: