Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
srpna

Atlas mraků na střeše Veletržáku z 35mm kopie

Letní retrokino na střeše Veletržního paláce a ...

zpět na výpis akcí
 

Promítání pod širým nebem.

Datum:09. 08. 17
Cena:od 100 Kč
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Filmová adaptace románu Davida Mitchella vypráví šest žánrově odlišných příběhů, které se odehrávají v různých časech a na různých místech od začátku 19. století až po postapokalytickou budoucnost. Film zobrazuje myšlenku kontinuální propojenosti našeho bytí a především našich činů napříč časem a prostorem, kde všechno má svoji příčinu i následek, smysl, kde se vrahova duše promění ve velkého hrdinu a kde jediný laskavý skutek v přítomnosti vyvolá revoluci v daleké budoucnosti.

ONLINE REZERVACE spouštíme v den projekce ve 12:00 zde, rezervace nevyzvedlé 10 minut před projekcí propadají. Garantujeme 100 míst k sezení, nad rámec této kapacity není možné další diváky z bezpečnostních důvodů na střechu vpustit. Prodej vstupenek na místě začíná vždy půl hodiny před projekcí. Deset minut před projekcí jdou do prodeje také nevyzvednuté rezervované vstupenky.
Vstupné: 120/100,- Kč

Letní retrokino na s...
Tel:
Dukelských hrdinů 47
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: