Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
srpna

Vodní balónková bitva na Letné

NPC VýLetná

zpět na výpis akcí
 

Vemte rodinu, známé, posily, šéfy, kolegy…, utvořte týmy, přijďte na pomoc a nenechte dobýt Letnou! 

Datum:04. 08. 17
Čas:15:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Letná si to rozdá proti zbytku Prahy v největší zábavné vodní balónkové bitvě a proto svoláváme všechny letenské rezidenty, studenty, podnikatele, sdružení, restaurace, celebrity, oddíly, pohodáře bez rozdílu věku na 4.8. od 15h do Letenských sadů. 

Stejně tak mohou utvořit týmy lidé z celé Prahy. 
POZOR - KAŽDÝ Z PRVNÍCH 30 REGISTROVANÝCH TÝMŮ DOSTANE 100KS BALÓNKŮ ZDARMA! Registrace zde.

Další balónky si můžete pořídit formou doporučeného příspěvku. 

‼Obě strany (Letnou i zbytek Prahy) prosíme o registraci jména týmu, cca počtu lidí v tým, objednání základního počtu balónků a označení, jestli jdete za Letnou nebo zbytek Prahy na této stránce.

Hry se mohou zúčastnit děti i dospělí (pro děti do 6ti let proběhne menší bitva před začátkem té hlavní kolem 15:30). Není známo, že by během vodních bitev docházelo k úrazům. 

Registrace a distribuce již naplněných balónků za příspěvek bude probíhat od 15:00 do 15:30 v areálu na Výletné, Letenské sady 32 -www.vyletna.info
Velká bitva začne v parku před Výletnou od 16:00 a bude probíhat jednu až dvě hodiny podle zásob munice. 

Na korektnost a vyhodnocení budou dohlížet 3 hlavní rozhodčí a několik dohližitélů přímo v bitevním poli. Kompletní pravidla postupně zveřejníme na této stránce. Dotazy můžete psát do zprávy. 

„Ty správné (pravé) patentované balónky jsou pouze pod značkou Zuru. Zuru je americká společnost vlastnící celosvětový patent na plnění většího množství balónků najednou a samo-uzavíratelný mechanismus. Vše ostatní jsou padělky využívající tento speciální a rychlý způsob plnění vodních bomb. U padělků je velká pravděpodobnost, že se větší množství balónků nenaplní správně.“

Následovat bude oslava dobré zábavy s hudbou, grillem a dobrým pitím přímo na zahrádce Výletné. 

NPC VýLetná
Tel: 602 849 342
Letenské sady 32
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: