Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
září

Veggie Náplavka HOPE

Náplavka

zpět na výpis akcí
 

Máme pro vás 5. ročník největšího setkání zdravého a etického životního stylu - Veggie Náplavky, tentokrát s podtitulem HOPE.

Datum:10. 09. 17
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace, festivaly

A proč zrovna Hope / Naděje? 

Protože sami v sobě naději na to, že se svět mění v lepší místo nejen pro lidi, ale i pro zvířata, máme a chceme ji dávat dál. Svět se mění doslova před očima a my chceme, aby se dál měnil k lepšímu. Abychom se stali ohleduplnějšími, soucitnějšími a zároveň tak i silnějšími ♥ 
Naděje pomáhá překonávat strach, předsudky, naděje znamená odvahu a schopnost stát si za tím, co máme v sobě. 
To, kolik lidí navštěvuje Veggie Náplavky, které jsme pro vás vybudovali bez jakéhokoliv základu, pro nás znamená, že každý z nás má možnost ovlivňovat a měnit věci kolem sebe. 
DIY je pro nás už mnoho let tou nejlepší cestou a odpovědí na rezignaci a na to, že něco nejde ;) 

Na poslední dvoudenní Veggie Náplavce LOVE se nás sešlo kolem 12 000. To vše v republice, kde si veganství donedávna mnoho lidí spojovalo se stereotypem veganů co by vyhublých hippíků, kde politici vlastnili jatka a velkochovy, a kde prezident hlásá smrt vegetariánům :) 

Veggie Náplavka se tak jen díky vám stala jednou z největších světových, 100% veganských akcí, a myslíme, že to je něco, na co můžeme být u nás hrdí. A co dává víc než cokoliv jiného právě naději, že svět může být lepším místem. 

A co vás bude na tomto ročníku Veggie Náplavky čekat? Opět to nejlepší z české veganské gastronomie - vše, co zde najdete je 100% vegan - nepřeberné množství stánků s všemožnými dobrotami, která vám ukáží, jak skvělá veganská jídla jsou. Dále bohatý program, foodshows, zajímaví hosté z oblasti zdravého životního stylu, ochrany zvířat nebo "zeleného" přístupu k životu nebo životu ve městě. 
Kreativní a praktické workshopy, vegan sportovní exhibice, program pro děti, relax zóna na lodích i vltavském nábřeží, virtuální realita s možností nahlédnout do prožívání zvířat, trénink bojových sportů, hudba, tanec, možnost podpořit konkrétní projekty českých neziskovek. Z minulého ročníku pokračujeme také ve Veggie Datingu - možnosti najít si svůj protějšek :), kámoše nebo třeba kolegy. 
Hudba, tanec a nepřeberné množství inspirace i zábavy. 

Letos také nově inspirace k různým směrům veganství - protože to už dávno není jen jeden způsob :) 

Budeme rádi, když váš opět přivítáme a prožijeme společně zase další krásný den, ohleduplný ke zvířatům, lidem i planetě. 

Vegan Fighter
Tel:
Rašínovo nábřeží 2
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: