Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
července

Letní kino na dvoře s KineDokem: Turismus!

Studentská Hybernská

zpět na výpis akcí
 

Kampus v Hybernské nabídne kromě jiného programu i letní kino na dvoře v centru Prahy.

Datum:12. 07. 17
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Začínáme chorvatským filmem z produkce KineDoku s příznačně letním názvem a tematikou: TURISMUS! Přijďte se osvěžit dokumentem, který se naší země značně dotýká. Po celý večer bude otevřen Containall bar.


O filmu:
Na Jadranu je zase léto! Tisíce turistů zaplavují už tak přeplněná města na pobřeží a vypadá to, že si užívají moře, kruté vedro, zábavu a jídlo. Turismus je vlajkovou lodí chorvatské ekonomiky. Obyvatelé Jadranu jsou tak nuceni strávit každé léto ve společnosti tisíců turistů. Tato situace možná přináší mnoho pracovních příležitostí, ale mnoho soukromých domů zároveň přetváří na hotely a kdo, řekněme si upřímně, rád pracuje v pohostinství? Nejednoznačný vztah domorodců k turistům vyvolává zásadní otázku - jaké služby jsou jim vlastně nabízeny?

Studentská Hybernská
Tel:
Hybernská 4
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: