Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
července

Černé a stínové divadlo HILT

Černé divadlo a stínové divadlo HILT

zpět na výpis akcí
 

Hra světla a tmy, zářících barev a efektů. Po celý rok v černém divadle HILT Praha!

Začátek:06. 07. 17
Konec:30. 12. 17
Cena:od 390 Kč
Čas:20:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla, vizuální umění

Phantom černé divadlo - vždy úterý, čtvrtek, pátek a sobota od 20:00

Cinderella / Popelka - vždy sobota od 18:00

Tyto show je velmi neradiční. Nejde o klasické představení, ale o kompilaci nejlepších scén černého divadla HILT. Vše je pojato hlavně s humorem a nadsázkou, takže neočekávejte klasickou inscenaci, ale zábavu bez přemýšlení. Jen vnímejte efekty a tanec.

Tajemná postava s maskou zvaná „FANTOM“ poprvé diváky okouzlila v roce 1916 v hororovém filmovém zpracování, které se nedochovalo. Po různých jevištních i filmových verzích přichází ve formě černého divadla. Zářivá maska vám otevře dveře do 15 tanečně pantomimických obrazů. Náš Phantom se ujme chlapce a dívky, kteří podlehli stereotypu života a přijme je na malou návštěvu ve světě černého divadla, která jim přinese společný zážitek.

Žánr černého divadla sbírá světové úspěchy již od roku 1955 a jeho základnou se stala Česká republika. Vizuální efekty, vznášející se postavy a kouzlo barev v nekonečném prostoru absolutní tmy je dechberoucím divadelním zážitkem. Autor představení, Theodor Hoidekr, již zrežíroval několik show černého divadla a spolupracoval mimo jiné s největší filmovou star Bollywoodu Abhishekem Bachchanem na galavečeru v New Delhi.

V představení můžete zahlédnout nejen Theodora Hoidekra, původně tanečníka vedle Ivety Bartošové, Yanny Fabian, Heidi Janků, Evy Pilarové, Kateřiny Brožové a mnoha dalších. V souboru HILT hrají např.: Kisa Pivodová - známa nejen jako TV moderátorka a tanečnice, Štěpánka Pencová -řídí HILT s Theodorem, hrála v mnoha filmech v ČR i v zahraničí nebo se objevila na jevištích činohry i opery (aktuálně muzikál The Addams Family Karlín).

HILT black light the...
Tel: 735995934
Betlémská 5
Prague 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: