Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
července

Kinobus Košíře

Kinobus

zpět na výpis akcí
 

Jubilejní desátý ročník bezplatného promítání Kinobusu ve vybraných pražských lokalitách opět nabídne snímky jak z české, tak i zahraniční produkce.

Datum:11. 07. 17
Cena:Zdarma
Čas:20:30 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Košíře - Ulice Fabianova 1134, fotbalové hřiště SK US Praha – vedle Squashparku, linka číslo 123

Kinobus i tentokrát nabídne 200 míst k sezení, bezplatnou půjčovnu dek a možnost zakoupení občerstvení. Promítání započne vždy po setmění, mezi 20.30 a 21.45 hodinou. Vstup je zdarma.

Ministerstvo lásky

Renomovaný biolog Krešo je v koncích. Blíží se krize středních let, o iluze už dávno přišel, ztratil zaměstnání a navíc strádá v manželství, které zřejmě nikdy neměl uzavřít. Naštěstí ho stále ještě obdivuje jeho syn. Chorvatská vláda se potýká s finančními obtížemi a zoufale hledá neotřelé způsoby, jak ušetřit. Od války v devadesátých letech sice už uplynulo víc než dvacet let, ale přesto se vládní úřady náhle začaly zajímat o vdovy po padlých vojácích. Ty z nich, které se neprovdaly, ale navázaly nový vztah, nesmí nadále pobírat vdovský důchod. Zavedení tohoto nepopulárního opatření si žádá celou novou instituci jménem Ministerstvo lásky, jež má za úkol shromažďovat informace o vdovách, které nový zákon porušují. Krešo nemá co ztratit, a tak využije protekce, kterou mu zařídil jeho agresivní tchán, a nechá se na novém ministerstvu zaměstnat. Jediná potíž je v tom, že horší úředníci než on a jeho výstřední společník Šikić se dají najít jen stěží.

Kinobus
Tel:
Fabianova 1134
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: