Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
září

23. výstava Hry a hlavolamy

Novoměstská radnice

zpět na výpis akcí
 

Výstava je určena dětem i dospělým, kteří si rádi hrají a dají při tom přednost „deskovkám“ před tablety a počítači. 

Začátek:13. 09. 17
Konec:16. 09. 17
Cena:90 Kč
Čas:08:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie, pro děti| Hry

Tradičně nejoblíbenější je na celé výstavě velká herna deskových her, kam můžete přijít ráno a hrát si třeba celý den v kuse.  V prostorné herně v historických prostorách Novoměstské radnice se během čtyř dnů, kdy výstava probíhá, se opět představí stovky nových, ale i léty prověřených deskových a společenských her.
Pravidla her návštěvníkům ochotně vysvětlí herní instruktoři, kteří poradí i s výběrem hry. Existují různé hry - rychlé postřehové, strategické, zábavné párty hry nebo logické hry. Každá je určena pro jinou věkovou kategorii, hry mají své obtížnosti, jsou vhodné pro jiné příležitosti. Návštěvníci výstavy si mohou všechny hry vyzkoušet a zjistit, která je pro ně ta pravá. Vybranou hru nebo hlavolam si potom mohou koupit či přát pod stromeček.
Výstava má řadu doprovodných aktivit.

Otevírací doba:
•středa 8.00 – 18.00 h
•čtvrtek 8.00 – 18.00 h
•pátek 8.00 – 20.00 h
•sobota 10.00 – 18.00 h

Novoměstská radnice
Tel: 224 948 229
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: