Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
června

Den otevřených dveří Českého rozhlasu

Český rozhlas

zpět na výpis akcí
 

Prožijte 10. června den v Českém rozhlase na pražských Vinohradech. 

Datum:10. 06. 17
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 22:00
Kategorie: poznání|ostatní

Srdečně vás zveme k účasti na tradičním Dni otevřených dveří, který vyvrcholí účastí Českého rozhlasu na Pražské muzejní noci.

Den otevřených dveří zahájíme v 9 hodin, kdy vyrazí na trasu po rozhlasových budovách a studiích první skupinky s průvodci. Připraven bude i bohatý doprovodný program ve velkých studiích, kde se budete moci setkat s rozhlasovými moderátory, redaktory, herci, režiséry i zvukovými techniky. V Galerii Vinohradská 12 se seznámíte s historií rozhlasového vysílání a navštívíte výstavu „Hudba ve spirále“, která je připravena ve spolupráci s Národním technickým muzeem. 

Bohatý bude i program na venkovním pódiu v Balbínově ulici. Od 15 hodin se můžete těšit na program Rádia Junior pro nejmenší návštěvníky. Od 17 hodin si příjdou na své i všichni ostatní, vystoupí Tonya Graves, Monika Načeva a DJ Five, Gipsy.cz, Kato a DJ Maro. 

Program v ul. Balbínova:
15:00 až 16:00 – Rádio Junior
17:00 až 17:45 – Kato a DJ Maro
18:15 až 19:00 – Gipsy.cz
19:30 až 20:15 – Tonya Graves
20:30 až 21:30 – Monika Načeva a DJ Five

V 19 hodin odstartujeme procházky nočním rozhlasem. Trasa povede všemi velkými nahrávacími studii. Seznámíte se s prostorem, kde zkouší a nahrává Symfonický orchestr Českého rozhlasu, studiem, kde se točí pohádky, Hajaja, různé rozhlasové hry apod. 

Navštívit bude možno prodejnu Radioservisu, kde je možno zakoupit řadu CD s mluveným slovem i hudbou z produkce Českého rozhlasu. 

Ke komentovaným prohlídkám od 9 do 17 hodin je nutná časová vstupenka, kterou si můžete zdarma objednat na telefonu 221 551 342. Vstup na komentované prohlídky je z ul. Římská. Na noční procházku není žádná rezervace potřeba. 

Český rozhlas
Tel: 221 551 111
Vinohradská 12
Praha 2, 120 99
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: