Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
června

Headliner 2nd Ponton

Headliner

zpět na výpis akcí
 

Headliner pontony letos vstupují do třetí sezóny. A bude velmi pestrá a našláplá. 

Datum:06. 06. 17
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|hudba

Můžete počítat s více jak deseti letními koncerty, prostřednictvím kterých vám představíme kolikrát nečekaná spojení dvou i více kapel. 

Druhý ponton aspiruje hned zkraje sezóny na jednu z možných událostí letošního pontonového roku. 

Povodí Ohře
Povodí Ohře na Vltavě? Ano, milujeme tyhle vtípky. Povodí Ohře je kapela poskládaná ze signifikantních postav západočeské scény, tedy lidí z kapel Esgmeq, Climatizado a Esazlesa. Tenhle výtržnický all star band má za sebou zatím jen pár koncertů, ale kdo je viděl, nadšeně referuje cosi o dalším legendárním spojení. Pánové už spolu hráli ve Skupině Štěstí, jiní zase v Esoasisi, ale až teď jejich sklony k úchylné, špinavé a hlučné hudbě dostaly obrys nového bandu. Dá se čekat téměř cokoliv a co se stane, to se stane. Kouzlo nechtěného podtržené kouzlem místa. Tohle bude rozhodně jeden z večírků, na kterém byste neměli chybět, ať už jste Esgmeq a Climatizado poslouchali nebo ne. O Esazlesa záměrně mlčíme, protože ti nás budou čekat co nevidět. 

Orient
Už pár lidí se ptalo, jestli se jedná o tu zábavovou kapelu z osmdesátých let. Ne, rozhodně nejedná, haha. Orient je temný synth pop, dochucený post rockem a v vlivy black metalu a hardcore. Trio Orient je ze Žižkova, bez jediného regulérního nosiče vyhrálo cenu Vinyla a i přes svůj velmi krátký život už toho stihlo poměrně dost. Přestože by Orient svým set upem mohl působit synteticky, opak je pravdou. Všechny samplery, elektronické pady i kytaru obsluhují tři členové striktně živě, doplňujíc melancholickou atmosféru zpěvem. Mají velmi blízko k DIY scéně a black metalu, kytarista a zpěvák Lukáš Polák hraje ještě v kapele Smuteční slavnost. Jestli hledáte nové a neokoukané věci, které jsou zároveň invenční a netrpí nedostatkem sebevědomí, Orient byste si neměli nechat ujít. Ve spojení s Povodí Ohře a ještě navíc na Vltavě a zadarmo... co chtít víc? 

Headliner
Tel:
most Legií
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: