Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
června

Das Sommerkino Praha: Já a Kaminski

Nákladové nádraží Žižkov

zpět na výpis akcí
 

Letní filmová přehlídka s nejlepšími filmy z Německa, Rakouska a Švýcarska.

Datum:05. 06. 17
Cena:Zdarma
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Film „Já a Kaminski“ je ironická černá komedie ze světa vysokého umění od autora Good Bye, Lenin.

Sebastian Zöllner je žurnalista a mistr v přeceňování sebe sama, který má velký plán: napsat knihu o legendárním, ale polozapomenutém malíři Manuelu Kaminskim. Je to žák Matisse a přítel Picassa, který kdysi získal věhlas jako „slepý malíř“. Bezskrupulózní a ambiciózní kariérista se vydává na cestu do odlehlého kouta Alp, kam se starý umělec uchýlil. Pronikne do malířova domu, do života i minulosti a vezme ho na neplánovanou a šílenou cestu za láskou z mládí, která už měla být po smrti. Cestou chce pomocí své drzosti a lstí vymámit tajemství umělcova života. Brzy ale musí uznat, že staříkovi nestačí – bez ohledu na to, je-li slepý, nebo ne.

Nákladové nádraží Ži...
Tel: 222116203
Jana Želivského
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: