Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
května

Struny dětem v Minoru

Divadlo Minor

zpět na výpis akcí
 

Rodinný festival pro zvídavé děti a hravé rodiče

Začátek:20. 05. 17
Konec:21. 05. 17
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Zábava

Dovolujeme si Vás pozvat na festival Struny dětem v Minoru, který se koná již tento víkend 20. a 21. května a nabízí od rána do večera, dětem i rodičům, nabitý pestrý program zahrnující na 50 nejrůznějších akcí pro všechny věkové kategorie - koncerty, na kterých je dovoleno tančit i zpívat, tvůrčí dílny, z nichž si na památku děti odnesou vlastní originální výrobky i pohledy do zákulisí a spolupráci s předními umělci.
 
Hrát a zpívat nebo tančit budou pro děti Bratři Ebenové, Radek Baborák, Marta Töpferová, Anička Polívková s Michalem Kurtišem a řada dalších. Na workshopech si děti vyzkouší například spolupráci s baletním mistrem Národního divadla Janem Kodetem či výtvarnicemi Věrou, Ester a Lelou Geislerovými nebo si vyrobí vlastní animovaný film.
 
Po celý víkend se mohou návštěvníci vydat i na cestu nočním tajuplným lesem, ve kterém ožijí stromy, pařezy i kameny. Magickou divadelně-hudební prohlídku Zvuky nočního lesa připravil tým pod vedením režiséra Jiřího Adámka, výtvarník Lukáš Bradáček, beatboxer a hudební designer Jaro Cossiga a herci divadla Minor s využitím senzorových mikrofonů Mogees. Koncerty a představení se budou odehrávat i ve Vodičkově ulici.

Divadlo Minor
Tel: 222 231 351
Vodičkova 6
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: