Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
května

Otevřená snídaně (brunch) v Praze!

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

Přijďte se seznámit, potkat staré přátele a začít den příjemným posezením s lidmi nejrůznějšího původu i náboženského vyznání. 

Datum:14. 05. 17
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 16:00
Kategorie: gastro|ostatní

Připravte své oblíbené jídlo a ochutnejte delikatesy ostatních. A užijte se také bohatý kreativní a kulturní program (o tom více níže)! 

Vstup na snídani a následný workshop malování zvukem zdarma! Na odpolední dětské představení pak pro držitele HFObčanek (tu si zdarma můžete vytvořit na http://bit.ly/1DpMkBP) činí vstupné 50 Kč, oproti běžným 100 Kč.

PROGRAM
11:00 / Otevřená snídaně
Přijďte se seznámit, potkat staré přátele a začít den příjemným posezením s lidmi nejrůznějšího původu i náboženského vyznání. Připravte své oblíbené jídlo a ochutnejte delikatesy ostatních! Pokud se vám myšlenka společné snídaně líbí, pozvěte na ni také své přátele. Vstup je samozřejmě zdarma!

13:00 / workshop Malování zvukem
Malování zvukem je metoda živého komponování znakové řeči, kterou vytvořil newyorský skladatel Walter Thompson a která je určená hudebníkům, tanečníkům, hercům, básníkům i výtvarníkům. V současnosti má tato metoda přes 1200 znaků, kterými skladatel / režisér určuje materiál pro performery. Malování zvukem je dnes mezinárodně uznávanou metodou, kterou používají umělci z celého světa v tvorbě i výuce. Vstup zdarma!

15:00 / Povídej…
Povídej… je taneční představení pro děti od 2 let o non-verbální komunikaci a hledání různých cest k porozumění druhých. Dva tanečníci a jeden hudebník vyprávějí minimalistickými prostředky příběhy různých postav a zvířat. S humorem se pohybují mezi jednoduchými obrazy a různými prostředími, jakými je džungle či oceán. Postavy na jevišti se učí si navzájem porozumět beze slov. Se zvědavostí a potěšením si vytvářejí vlastní společný jazyk, protože jazyk je více než jen slova – zahrnuje taky tělo, mimiku, gesta, rytmus a znakovou řeč. Vstup 100 Kč (pro držitele HFObčanek 50 Kč).

Studio ALTA je prostor pro umění a komunitu v srdci Holešovic, otevřený všemu a všem. Je místem setkávání kultury, neziskového sektoru a nejširší veřejnosti s důrazem na multikulturnost a vzájemnou toleranci.

Studio Alta
Tel: 739615148
U Výstaviště 21
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: