Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
května

Bitcoin - revoluční a svobodná měna

Paralelní Polis

zpět na výpis akcí
 

Slyšíte o Bitcoin poprvé nebo jste si nenašli čas podívat se mu pořádně na zoubek? Nechte se zasvětit do jeho základů.

Datum:23. 05. 17
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 19:30
Kategorie: poznání|ostatní

V lednu oslavil Bitcoin osm let své existence a jeho odkaz o tom, že peníze mohou fungovat úplně jinak, svobodně a bez dohledu státu, s námi již nejspíše zůstane. 

Kde se Bitcoin vzal a jak funguje? Proč je jde o revoluční vynález, který bývá srovnáván s významem vynálezu Internetu. K čemu je mi Bitcoin dobrý dnes a co od něj mohu očekávat v budoucnu? Kde mohu Bitcoin pořídit a jaké má využití? 

Po úvodní přednášce bude prostor na vaše dotazy. Nově nabyté znalosti si budete moci navíc vyzkoušet v naší bitcoinové kavárně. Přednášejícími budou dlouholetí bitcoinoví nadšenci bloger Karel Fillner, který provozuje portál http://btctip.cz/, a organizátor Bitcoinových meetupů Martin Šíp.

Vstupné na přednášku je dobrovolné.

Paralelní Polis
Tel:
Dělnická 43
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: