Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
dubna

Sport na Kulaťáku

Company Sports

zpět na výpis akcí
 

Máme pro vás skvělý plán jak strávit slunečný sobotní den. O co že se jedná?

Datum:29. 04. 17
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 14:00
Kategorie: sport|ostatní

Jaro je konečně tady a s ním i krásné slunečné počasí. Byla by tedy škoda strávit sobotní den doma. Neváhejte a vyrazte 29. dubna do dejvického parku na Kulaťák, kde na vás bude čekat náš stánek Company Sports. Máme pro vás připravenou celou řadu nejrůznějších sportovních aktivit, které si budete moci vyzkoušet. Nudit se skutečně nebudete :)

HULA HOOP
Tradiční kratochvíle naší mládeže a zároveň skvělé cvičení pro všechny věkové kategorie. Nahlédnete do tajemství obruče, která v sobě příhodně spojuje zábavu a zdravý pohyb.

SEBEOBRANA
Sebeobrana neznamená efektní údery, kopy a chvaty, ale hlavně schopnost se ubránit proti případnému nebezpečí. Poznáte účinné sebeobranné techniky, vhodné pro použití v reálných životních situacích.

SLACKLINE
Slackline je jakési moderní provazochodectví, které představuje neotřelý způsob jak trávit volný čas na zdravém vzduchu. Hlavní roli hraje rovnováha a balanc a my vám ukážeme jak s nimi pracovat.

WORKOUT
Posilování s vlastní váhou představuje efektivní a zdravou cestu k rozvoji tělesné síly a svalové hmoty, která je klíčová i v boji proti tukům. Nahlédněte do tajů nejúčinnějších cviků, které vám k těmto cílům dopomohou.

Akce je pohodlně dostupná pomocí MHD:

Metro: stanice Dejvická (trasa A)
Tram: stanice Vítězné náměstí (linka 2, 8, 20, 26, 36, 51)
Bus: stanice Dejvická (107, 116, 147, 149, 355, 359)

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: