Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
dubna

Reebok ZOKU cafe & lounge bar

Footshop

zpět na výpis akcí
 

Ve Footshopu připravujeme exkluzivní release k nové siluetě od Reeboku -ZOKU Runner Ultraknit x Freebandz!

Datum:07. 04. 17
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Ve Footshopu připravujeme exkluzivní release k nové siluetě od Reeboku, kterým odstartujeme spoluprací ZOKU Runner Ultraknit x Freebandz. Freebandz je americký label spolupracující s rapperem a producentem Future, který se podílel i na designu této tenisky. A jelikož rádi děláme věci jinak, rozhodli jsme se, že Reebok ZOKU Runner Ultraknit představíme jiným, a pro nás lehce netradičním způsobem.

Nejenže je to je jedna z mála akcí, která u nás proběhne v pátek a ještě k tomu 2 dny po rekonstrukcí naší prodejny, ale také se bude konat v průběhu celého dne. Zastavit se tedy můžete kdykoliv v čase od 10:00, dát si skvělou kávu a k ní třeba palačinku od ještě neotevřeného ,,sladkého bistra" Waf-Waf.

Naše Wi-Fi se stane vaší, a odpracovat si poslední pracovní den v týdnu tak bude mnohonásobně příjemnější. A nebo taky jen tak přijít, zaposlouchat se do setu od DJ Forrest Pine, dát si limonádu od fritz-kola CZ, vyzkoušet si sítotisk, složit si vlastní papírovou vlaštovku na soutěž, nebo si vyplést svůj unikátní design Reebok ZOKU runner ultraknit na destičce, kterou si můžete odnést domů.

 

Večer nám zahrajou další dva djs a to konkrétně DJ MIKE TRAFIK - DJ a producent skupiny PSH & Bigg Boss a spolu s ním svůj set odehraje i DJ AUSTRALAN. No a protože víme, že bez jídla to není ono, tak jsme oslovili Jam and Co. - asian fusion bistro z věhlasné Krymské ulice, které má pod palcem Mike Trafik a Jakub Čermák. A po tom, co nám přišel návrh cateringu, tak vám opravdu můžeme slíbit, že to bude neskutečná pecka! O bar se tentokrát postará fritz-kola CZ, která vymyslela super drinky, a prozradíme, že několik z nich jsou rozhodně v našem ,,gin-tonik" gustu! Těšte se na odtajnění dalších překvapení.

Detaily na: https://www.facebook.com/events/1221774181268784/

Budeme se na vás těšit v naší čerstvě upgradované prodejně!

Footshop crew

Footshop
Tel: 777 746 465
Bubenská 1
Prague, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: