Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
dubna

Zahájení sezóny na Ladronce - prodejna a půjčovna v ...

Půjčovna Ladronka

zpět na výpis akcí
 

Se začátkem nové bruslařské sezóny opět otevíráme i prodejnu a půjčovnu v Praze na Ladonce. A pozor! Ve zcela novém kabátě.

Datum:01. 04. 17
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: sport|ostatní

Nový moderní interiér, lepší výběr zboží, specializovaný personál, kvalitní poradenství, širší výběr bruslí, doplňků a náhradních dílů, odborný servis. Na to vše se můžete těšit na tradičním místě v Praze 6 na Vypichu.

Nabídku definitvně rozšiřujeme i o špičkové značky K2, Powerslide a sortiment a chceme postupně dále rozšiřovat o značky jako Fila, Rollerblade, Gyro, Micro atd..

Kolečka a ložiska i pro náročné bruslaře od předních výrobců v oblasti. Labeda, Hyper, Undercover či Matter. Špičková ložiska včetně keramických. Kvalitní přilby a chrániče. Prostě specializovná prodejna na brusle se vším všudy.

Široký výběr penny boardů, longboardů a koloběžek.

Pozor! Startujeme už 1.4.2017 a chystáme pro vás speciální opening day. Program zde.

Půjčovna Ladronka
Tel: 603 938 328
Tomanova 1/1028
Praha 6, 16900
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: