Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
června

7. Apetit piknik

Apetit

zpět na výpis akcí
 

Kulinářský a farmářský trh.

Datum:17. 06. 17
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: gastro|ostatní

Apetit piknik je gastronomický festival pořádaný časopisem Apetit. Potkávají se na něm čtenáři časopisu, redakce, milovníci dobrého jídla a pití, šéfkuchaři, profesionální prodejci a drobní farmáři i kulináři, kteří své produkty a kuchařský um představují veřejnosti úplně poprvé. A právě v tom je Apetit piknik jedinečný. Své produkty na něm nabízely a svou kariéru na poli gastronomie rozjely projekty jako Čongrády nebo Naše Kaše. Už od prvního ročníku se Apetit piknik drží pravidla: dobře pohostit, pobavit a seznámit návštěvníky s těmi nejlepšími farmáři, malovýrobci, prodejci a nově i šéfkuchaři.

“Co je na Apetit pikniku nejlepší? Absolutní volnost. Můžete s sebou vzít děti i pejsky, jíst, pít, tančit a bavit se nebo se jen válet na dece v trávě a odpočívat. Stačí přijít s prázdným piknikovým košem – o jídlo i pití se totiž postarají naši kulináři a prodejci,“ říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. Těšíme se, že s námi strávíte příjemný piknikový den i letos! Přihlaste se na letošní ročník, bude to parádní jízda!

Grébovka
Tel:
Havlíčkovy Sady
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: