Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
května

Festival asijské kultury

INFO-DRÁČEK

zpět na výpis akcí
 

Letos představíme Vietnam, Indonésii, Jižní Koreu, Indii, Thajsko, Tchaj-wan a Japonsko.

Datum:25. 05. 17
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: zábava| poznání|

Projekt Asie vzdálená a blízká navazuje na první ročník v roce 2016, který proběhl ve spolupráci s Městskou částí Praha 3. V roce 2016 se představil Vietnam a Indonésie. Letos představíme Vietnam, Indonésii, Jižní Koreu, Indii, Thajsko, Tchaj-wan a Japonsko.

Projekt má za cíl zvýšit povědomí majoritní společnosti o asijskou kulturu a zároveň aktivně zapojit českou společnost do vzájemného bližšího poznání.

Otevřenou, nekonfliktní formou chceme změnit pohled na Asiaty
a jejich kulturu, která je českým občanům vzdálená a často těžko pochopitelná.
Festival podpoří projekt „Daruj dřeň, daruješ život“, který se realizuje ve spolupráci s profesorem Petrem Sedláčkem, vedoucím transplantační jednotky FN Motol Praha a Českým národním registrem dárců v Plzni s cílem oslovit asijské dárce kostní dřeně.

INFO-DRÁČEK
Tel:
náměstí Jiřího z Poděbrad
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: