Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Zábavně vzdělávací oslava pravého třtinového rumu určená především široké veřejnosti.

Datum:20. 05. 17
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: gastro|festivaly

Čtvrtý ročník proběhne v areálu Žlutých lázní. Návštěvníci se opět mohou těšit na širokou nabídku rumů, jež bude možné ochutnat za speciální festivalové ceny, a pro opravdové nadšence budou i letos připraveny vzdělávací semináře. Rumfest organizuje Barlife, odborný časopis o nápojích vycházející od roku 2004.

Rumfest se letos uskuteční 20. května v areálu Žlutých lázní. Vzhledem k úspěchu loňského ročníku, který navštívilo více než 1200 lidí, se organizátoři rozhodli pro změnu lokace, aby svým návštěvníkům zajistili vyšší komfort. Areál Žlutých lázní disponuje oproti Novoměstské radnici většími venkovními prostory, které jsou v průběhu Rumfestu hojně využívány. Lokalita se navíc nachází poblíž vody, lépe se tak podaří navodit atmosféru karibských pláží. V průběhu odpoledne mohou návštěvníci využít i dalších volnočasových aktivit, které jim Žluté lázně nabízí. Areál se nachází v širším centru Prahy, v Podolí, s dobrou dostupností z centra. 

V průběhu loňských ročníků byla prezentována více než stovka různých rumových značek, představeny rumové novinky na českém trhu i rumy v České republice nedostupné. Semináře se dotýkaly zajímavých témat o historii i výrobě rumu, často přímo s master blendery jednotlivých značek. Na žádném z ročníků doposud nechyběl ani globální rum ambasador Ian Burell. Vloni také proběhla barmanská soutěž, kterou chystáme i letos.

Festival si klade za cíl představit veřejnosti nejen zavedené, ale i méně známé a unikátní značky rumů z celého světa, a to příjemnou formou degustace. O dotvoření té pravé atmosféry se postará DJ a karibská kapela, Žluté lázně tak budou znít tóny latinskoamerické hudby. Nebudou chybět ani speciality karibské kuchyně a rumové koktejly. 

Žluté lázně
Tel:
Podolské nábřeží 3/1184
Praha 4, 147 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: