Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
března

Pop-up Paddy

Hergetova Cihelna

zpět na výpis akcí
 

Cihelna na dva dny přemění v Pop-Up irskou hospodu. 

Začátek:17. 03. 17
Konec:18. 03. 17
Čas:16:00 - 19:00
Kategorie: gastro|restaurace

U příležitosti dne sv. Patrika (17. března) a finále rugby šesti národů (18. března), jehož živý přenos zde budete moci sledovat, se CIHELNA na dva dny přemění v POP-UP IRSKOU HOSPODU.

Naši kuchaři pod vedením Angličana Gavina Lewise uvaří vše od tradiční irské snídaně, irských ústřic, přes kuřecí křídla Elephant and Castle, Paddy burgery až po irské club sandwiche a další pochoutky. A samozřejmě nebude chybět točené pivo GUINNESS na zapití.

Program:
Pátek: Den sv. Patrika - živá hudba, dekorace, soutěž v konzumaci ústřic a Guinnesse atp.... A rozehřejeme se na na sobotní finále v rugby.

Sobota: To samé co v pátek, plus od 12:00 hodin budete moci sledovat všechny tři finálové zápasy včetně očekávaného Irsko vs. Anglie na našich sedmi obrazovkách.

Můžete si rezervovat stůl nebo jen tak sedět na baru, ale dejte nám co nejdříve vědět, aby na vás ještě zbylo místo. 

Rezervovat a více info u našeho GM Erika:
tel.: 739 682 209, erik@cihelna.com.

Hergetova Cihelna
Tel:
Cihelná 2b
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: