Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
února

Tichá pošta, ilustrace pro děti

Poštovní muzeum

zpět na výpis akcí
 

Poštovní muzeum v Praze představuje výběr z tvorby špičkových českých ilustrátorů.

Začátek:22. 02. 17
Konec:21. 05. 17
Cena:50 Kč
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Kultura

Tichá pošta vypráví příběhy pro děti prostřednictvím ilustrací tiše a beze slov. Bez znalosti ilustrovaného textu promlouvají díla ke každému návštěvníkovi jinou řečí, stávají se hrou „na tichou poštu“. Oblíbenou hru, kterou znají děti na celém světě, spojuje s výstavou téma komunikace, vtip a různá interpretace, v tomto případě nikoli slyšeného, ale viděného.
Na výstavě plné barev a fantazie je zastoupeno 27 členů Klubu ilustrátorů, dlouholetých i čerstvě přijatých. To samo o sobě určuje rozmanitost prezentované tvorby nejen generačně, ale i způsobem práce a použitými výtvarnými technikami. Prohlídka výstavy začíná tématem komunikace a pošta v ilustraci, dále je pak představena také známková tvorba několika členů klubu. Výstava vrcholí v salóncích, kde je prostor věnován jednotlivým členům Klubu ilustrátorů a jejich knižní tvorbě.

Poštovní muzeum
Tel: 222 312 006
Nové mlýny 1239/2
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: