Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Vyhlášená Retro Party se vrací do Prahy! Připravte se na neopakovatelnou noc ve strhujícím rytmu 50. až 90. let minulého století.

Datum:04. 03. 17
Cena:99 Kč
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Nahoďte vystajlovaný outfit a vyrazte na mejdan. Čeká na vás spousta zážitků: 

HUDBA A TANEC:
Zatrsáme na výběrovou muziku. Nebude chybět rock'n'roll, funky, disko ani československý soc-pop. Za mixážní pult se postaví ostřílení profíci. Premiérově k nám zavítá uhrančivá DJka Magdaléna Happyfeet s čistě vinylovou hudební selekcí a také váš oblíbený věčně roztančený DJ Kubíík! 

DOBROTY a MLSÁNÍ:
Jen růžová to může být, aneb cukrová vata nesmí chybět. Slibujeme, že bude tak sladká a lepivá, jak jste zvyklí z dětství. Dočkají se i ti, kteří vždy preferovali spíše tvrďácké bonbóny Doxy, žvýkačky renomované značky Pedro nebo arašídové křupky jakékoliv značky. 

VYBRANÁ SPOLEČNOST:
Skrz dobovou projekci si potykáte s takovými hvězdami jako je dravec Dan Nekonečný, intelektuál Miro Žbiro, drsňák Palino Habera nebo roztomilá Mandarinka Darinka.

PRO VŠECHNY S DUŠÍ DÍTĚTE: 
Mysleli jsme i na ty, co odmítají dospět nebo si zkrátka jen občas rádi zablbnou. Pro hyperaktivní bude připraven skákací panák a co víc, správní gameři zapaří v nefalšované retro herničce.

ZBÝVÁ UŽ JEN FOTOŠŮT:
Abyste mohli své vzpomínky z retro večera zvěčnit, bude vám k dispozici profesionální fotokoutek. Vaše perfektní úsměvy, stylové dekorace a umný fotograf je zárukou dokonalého snímku.

Radlická - kulturní ...
Tel:
Za ženskými domovy 125/5
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: