Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
února

Dernisáž výstavy Shell Game & KineDok v MeetFactory:...

MeetFactory

zpět na výpis akcí
 

Promítání filmu a komentovaná prohlídka výstavy.

Datum:19. 02. 17
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|galerie, kina

Další díl z cyklu projekcí autorských dokumentů z distribuce KineDok představí v Galerii MeetFactory snímek Turismus!, který bude doplněn o komentovanou prohlídku s kurátorkou výstavy Shell Game Luciou Gavulovou a jedním z autorů - Matejem Gavulou. Zároveň se jedná o dernisáž výstavy. 

Program večera v Galerii MeetFactory:
19:00 | komentovaná prohlídka výstavy Shell Game - dernisáž výstavy
20:00 | projekce filmu Turismus! 

Akce se koná v rámci projektu Dny Prahy 5 a vstupné je zdarma.

Turismus!, Chorvatsko 2016, Tonći Gaćina, 52 min, anglické titulky
Každé léto se populace měst a vesnic chorvatského pobřeží zdvojnásobí díky přílivu turistů z celého světa. V dnešní době je turismus nejdůležitějším průmyslovým odvětvím a v Chorvatsku snad i jediným. Napříč Jadranem se objevuje zdánlivě odnikud nespočet nových ubytovacích zařízení a zábavních center, které si dávají za cíl rozšířit možnosti vyžití turistů. Turismus! sleduje střípky příběhů odehrávajících se na chorvatském pobřeží - někteří místní loví ryby, jiní je připravují, další zatím baví hosty... Životní cyklus se točí stále dokola - identity, emoce a následky překračují hranice měst a regionů. 

MeetFactory
Tel: 251551796
Ke Sklárně 15
Praha 5, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: