Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
února

Polívková smršť

ERGO Aktiv, o.p.s.

zpět na výpis akcí
 

První polévka na světě, která léčí  mrtvici na bude v únoru Andělu!

Začátek:20. 02. 17
Konec:24. 02. 17
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|ostatní

Již popáté bude ve dnech 20. - 24. února 2017 patřit pěší zóna na Andělu předním českým kuchařům, výborným polévkám a dobré věci! 

Pokud přijdete hned v pondělí 20. února, můžete si dát První polévku na světě, která léčí mrtvici.  Neurolog MUDr. Ondřej Fiala z INEP určil ingredience, které fungují jako nejlepší prevence mrtvice a  Marek Fichtner z Augustine Restaurant z nich poté sestavil recept a uvařil polévku.

Pondělí 20. února
První polévka, která léčí mrtvici od Marka Fichtnera z Augustine Restaurant a restaurace Sezio

Úterý 21. února
Roman Paulus z Radisson Blu Alcron a restaurace Sezio

Středa 22. února 
Jan Wiesner z hotelu Marriot a restaurace Sezio

Čtvrtek  23. února 
Thajská s kuřecím masem od Patrika Šándora z Umami Sushi

Pátek  24. února
Marek Šáda z restaurace Mlýnec

Koupí polévky si nejen pochutnáte a uděláte něco pro sebe a své zdraví, ale i přispějete lidem po cévních a mozkových příhodách, kteří si rehabilitaci v centru ERGO Aktiv nemohou spolufinancovat sami.

Z Polívkové smršti se stal fenomén, který spojuje lidi dobrým jídlem a dobrým skutkem. Smršť dokonce získala 1. místo Fóra dárců v kategorii Veřejná sbírka 2015.  Jak můžete pomoci vy? Přijďte si dát některou ze skvělých polévek, na stánku si kupte plátěnou tašku s příběhy klientů ERGO Aktiv nebo pošlete DMS za 30 Kč ve tvaru DMS CHUTKZIVOTU na tel. číslo 87 777.

Záštitu nad Polívkovou smrští převzala Městská část Praha 5 v čele se starostou MUDr. Radkem Klímou. 

ERGO Aktiv, o.p.s.
Tel: 774 939 169
Anděl
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Navzdory koronakrizi začaly na jaře v Praze fungovat téměř dvě desítky nových podniků. Tady je 18 nováčků, včetně unikátních konceptů jako je podnik zaměřený pouze na plněné knedlíky, muzeum slivovice nebo galerie na veřejných záchodech.

Doporučujeme vyzkoušet: