Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
dubna

BLAF Food Fest

Plechárna

zpět na výpis akcí
 

Nechte si čvachtat! Vykašlete se na avokáda, freshe a molekulární gastronomii. Vraťte se ke svým kořenům. Ke špagetám se svlíkacími párky a kečupem.

Datum:01. 04. 17
Cena:od 50 Kč
Čas:11:00 - 17:00
Kategorie: gastro|festivaly

A ne, opravdu nejde o apríl. První ročník BLAF Food Festivalu se vám a vašim lačným žaludkům otevře 1. dubna 2017. Vezměte manžu, mimísky (bude i skákací hrad) i o trochu větší bejbátka a svoje kámošky těhulky a užijte si den zasvěcený tomu nejlepšímu, co se v útrobách českého internetu nalezlo (a co možná někdo ve svojí kuchyni i zreplikoval).

Můžete si u nás poskládat svůj vlastní chlebíček nebo se podívat na expozici těch největších blafů českého internetu a k tomu cucat neodolatelně růžovou malinovku. Bude prostor i pro ochutnávání. Challenge stánek před vás postaví větší výzvu, než jsou pražené tarantule v Kambodži. Zkusíte totiž kuřecí bábovku nebo smaženou tatranku a polévky budete dávat po panácích. 

Co ochutnáte:
> polévka mléková
> polévka kečupová
> rohlíkový minišpíz
> sushi s párkem
> salát z kuřecích kůžiček
> kuřecí bábovka
> knedlíková pizza
> knedlík přelitý růžovým přelivem
> smažená tatranka
> opilí gumídci

Máte možnost vidět ty největší bizarnosti, ochutnat je, udělat si selfíčko u gastro-foto stěny a šérovat svým přátelům, že ve vás zbyla ještě trocha češství. Navíc tu bude DJ Koko, posílání pohledů, výroba placek, skákací hrad pro děti, internaktivní kvízy, promítání od stream.cz, výstava sexistických food reklam, cake porn kino pro 18+, výstava food exponátů, tombola, oteplouchy a ochutnávka úplně všeho.

Těšit se můžete také na výstavu a diskuzi od Stínové rady pro reklamu, která se snaží upozornit na problém sexistické a genderově stereotypní reklamy, která má často negativní dopad na společnost.

Všechno bereme vážně, suroviny jsou z lokálních supermarketů, chlebíčky nabízíme pouze v raw formě, použitá vejce pocházejí z mřížemi chráněných chovů, mléčné výrobky zase z na živočišné produkci nezávislých mlékáren. Nepoužíváme žádné konzervanty nebo sůl, které by neschválila polská potravinářská inspekce a naše uzeniny obsahují naprosto dostačují množství masa.

Myslíme i na vegany. Kolem areálu roste dost trávy.

Kudy k nám?
Emhádéčkem. Dostanete se k nám metrem i autobusem. Do gastronomického ráje to trvá jenom 30 minut z centra. Cestou budete moct obdivovat funkcionalistickou případně brutalistickou architekturu Černého Mostu. Tešíme se na vás na Plechárně.

Proč přijít na BLAF Food Fest?
Abyste poznali, o čem je život, a vystoupili ze svojí gastro bio bubliny. 

Proč se nebát?
Protože jste přežili devadesátá léta (nebo aspoň jejich část) a počátek experimentů svojí mámy v kuchyni. Protože taková jídla jinde dobrovolně neochutnáte. Protože budete moct zavzpomínat na školní jídelnu. 

Proč jet až na Čerňák?
Protože tohle by žádná Praha v centru nepodpořila (To by radši potopili náplavku).

Malinovka
Chráníme přírodu, maliny jsme fakt netrhali!

Pivo
Až si Praha začvachtá, chutě spláchne Starosta

Opravdu nejde o apríl, BLAF food fest bude!

Vstupné:
Předprodej 50,-, v ceně 3 žetony na BLAFY . 
Na místě 100,-, v ceně 3 žetony na BLAFY 
Mimískové do 3 let mají vstup zdarma.

Jste-li silné povahy a chcete zkusit více blafů, je možné žetony dokoupit na místě po kuse, á 10,- dle vaší libosti a chutí.

Plechárna
Tel:
Bryksova 1002 / 20
Praha 14, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: