Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Již podevatenácté se na půdě Akademie věd sejdou největší české špičky v oboru teoretických a klinických neurověd. 

Začátek:13. 03. 17
Konec:17. 03. 17
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní

V termínu 13.-17. března se uskuteční Týden mozku - jedinečná akce informující veřejnost o novinkách ve výzkumu mozku.
 

Kromě tradičního cyklu přednášek organizátoři připravují i doprovodný program. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet svou paměť a prostorovou orientaci v Memory parku nebo si prohlédnout výstavu Mozek v akci a dozvědět se tak, jak je lidské myšlení propojeno se zrakem.  Jakub Pok ze Školy paměti návštěvníky zase naučí, jak využít více z kapacity paměti, kterou málokdo z nás využívá v plném rozsahu.
 
Kromě hlavního pořadatele, Ústavu experimentální medicíny v čele s profesorem Josefem Sykou, se do letošního ročníku zapojí i Fyziologický ústav AV ČR, Ústav živočišné fyziologie a genetiky AV ČR, Psychologický ústav AV ČR a zmíněná Škola paměti Jakuba Poka.
 
Vstup na všechny akce je zdarma, z kapacitních důvodů je však nutná rezervace místa.

SSČ AV ČR, v. v. i. ...
Tel:
Národní 1009/3
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: