Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
února

6. Ročník festivalu ledových soch

Galerie Harfa

zpět na výpis akcí
 

Na střeše Galerie Harfa budou vznikat unikátní díla světových státníků z kvádrů ledu. 

Začátek:04. 02. 17
Konec:05. 02. 17
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Na střeše Galerie Harfa se můžete každoročně v rámci Festivalu ledových soch setkat se zmrzlými postavami různých celebrit. Tato akce je jediná svého druhu, kterou Česká republika nabízí. Témata se každým rokem obměňují a letos se návštěvníci setkají s politickými osobnostmi z celého světa. V minulých letech se na Festivalu vystřídali například postavičky z českých večerníčků, známí atleti, hvězdy zimních olympijských her nebo zvířata z polární zoo. Tyto sochy pravidelně vytváří umělci nejen z Čech, ale i ze zahraničí.
 
Umělci své sochy vytvoří přímo na střeše nákupního centra, kde budou k vidění až do jarní oblevy.

Mimo již zmiňované státníky se ocitnete tváří v tvář prvnímu afroamerickému prezidentovi USA Baracku Obamovi, ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi, německé kancléřce Angele Merkelové nebo našemu předsedovi vlády Bohuslavu Sobotkovi a ministru financí Andreji Babišovi.
Zajímá vás, zda se mezi těmito osobnostmi objeví i nějaké historické postavy? Jste zvědaví, kdo v klání získá titul nejlepší sochy letošního ročníku? Pokud ano, rozhodně neváhejte a první únorový víkend navštivte střechu Galerie Harfa.
 
Přímo na místě budete mít možnost sledovat tesání do hrubých ledových kvádrů a jejich proměnu v lidské portréty. Dále se můžete zapojit do hlasování o tu nejlepší sochu a tím podpořit svého favorita, ať už mezi umělci, nebo mezi ztvárněnými politiky. Výsledky hlasování budou odtajněny v neděli odpoledne. Na Festivalu ledových soch si také zasoutěžíte a můžete jej propojit s nákupy nebo bruslením na kluzišti PRE ARENA, kde brusle i půjčují. Tento bohatý program je určen pro malé i velké, tak si nenechte ujít den plný zábavy v Galerii Harfa!
 

Galerie Harfa
Tel: +420 266 055 601
Českomoravská 2412/15a
Praha 9, 190 93
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: