Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
března

Prague Teddy 2017

Medvědárium Praha

zpět na výpis akcí
 

První český (a zároveň mezinárodní) čistě medvědí výstavní veletrh.

Začátek:25. 03. 17
Konec:26. 03. 17
Cena:od 100 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: poznání|veletrhy pro děti|

      PRAGUE TEDDY 2017 je složený ze dvou částí - tou první bude výstava části medvědí sbírky největšího sběratele u nás, PhDr. Ondřeje Bastla, jehož sbírka čítá současné době přes 5.000 medvědů ve všech podobách - plyšových, figurek, šperků, odznaků, textilu, plakátů, pohledů atd.

      Ve druhé části výstavní plochy bude medvědí trh - na něm se představí čeští a zahraniční originální umělečtí medvídci z různých materiálů - mohéru, plyše kůže nebo dřeva, a materiály na jejich tvoření. V dalších stáncích si mohou návštěvníci zakoupit pochutiny (nejen) pro své medvídky - med, čokoládu či marmeládu. Mezi stánky pak najdou i sekci "kam vyrazit za medvídky na výlet". Stánek pořadatele Medvědária Praha zase nabídne medvídky s příběhem a představí služby medvědí nemocnice. Pro vystavovatele jsou připraveny soutěže "O nejhezčího medvídka výstavy" a "O nejhezčí stánek výstavy". Návštěvníci mohou rovněž přinést vyřazené medvídky a odevzdat je do záchranného Teddy – boxu.

      Pro malé návštěvníky a rodinné týmy bude připraven i doplňkový program - soutěže, v nichž se dozví něco z historie hračky, která už přes 115 let vládne světu, a pro šikovné ruce nabídne veletrh výtvarné dílny - od šití jednoduchých medvídků z různých materiálů až po vyřezávání, broušení a barvení medvídků ze dřeva.

      "Nejde nám o to, zahltit návštěvníky množstvím stánků s přemírou hraček, spíš ukázat ty nejlepší, co se u nás nabízejí," uvedla Lucie Němcová, pořadatelka výstavy. "K tomu chceme všem milovníkům medvídků nabídnout zajímavou výstavu, dílny a soutěže pro malé i velké, aby si každý našel v programu to své a strávil příjemný rodinný víkend. Malé děti zahřejí medvědí úsměvy, dospělí se zde vrátí do dětství." dodala Lucie Němcová.

Historický špejchar ...
Tel:
U Dubečské tvrze 1667
Praha 10
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: