Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
února

Tu noc těsně před lesy - Premiéra

Strašnické divadlo

zpět na výpis akcí
 

Jinde je všechno stejné.

Datum:17. 02. 17
Cena:190 Kč
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

Současný svět. Ulice plná obchodů s drahým oblečením. Občanské nepokoje a jedna noc, kdy je možné všechno. Něco vlastnit je pro tento jediný moment jednodušší než cokoli jiného. „Samozřejmě, že divadlo nenávidím, protože divadlo není život. Ale... je to jediné místo, kde se otevřeně říká, že to není život.“ Scénická povídka francouzského dramatika přívádí na scénu muže z ulice, který zdánlivě nemá co ztratit. Vyprávění, které je možné zcizit, ale nikdy prožít. Jaký šok ještě musíme zažít, abychom uviděli svět mimo svou bublinu? Za co může sociální nerovnost a za co zlo v každém člověku, které se čas od času dere na povrch? Cesta do hlubin noci nového věku.

Strašnické divadlo
Tel: 606952175
Solidarity 1986/53
Praha 10, 100 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: