Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
března

Muzikál Rocky - Premiéra

Kongresové centrum

zpět na výpis akcí
 

Strhující příběh podle legendárního filmu Sylvestra Stallona o životní šanci a osudové lásce.

Datum:03. 03. 17
Cena:od 545 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

Ve vzrušující muzikálové podívané s unikátní dekorací živě zazní slavné hity jako “Eye Of The Tiger” a “Gonna Fly Now”. V hlavní roli se budou alternovat Kryštof Michal, Jan Kříž a Peter O. Pecha. V dalších rolích se představí Hana Holišová, Milan Šteindler, Vojtěch Bernatský, Robert Záruba, Markéta Procházková, Roman Vojtek nebo Michaela Nosková.

Show plnou adrenalinu produkuje tým úspěšné české verze Mamma Mia! ve spolupráci se Stage Entertainment. Režií českého zpracování je pověřen německý režisér Christoph Drewitz, který se podílel také na verzích muzikálu Rocky pro Broadway a Hamburk.

Rocky je strhující příběh outsidera, který dostal šanci a zvítězil sám nad sebou. Předlohou k muzikálové verzi se stal Oscarem oceněný nejlepší film roku 1976, jež odstartoval kariéru Sylvestera Stalloneho.

Inspirující lovestory o odvaze a vytrvalosti umocňuje originální hudba včetně hitparádových hitů „Eye of the Tiger“ a „Gonna Fly Now“, které byly nominovány na Oscara za nejlepší filmovou píseň. Velkolepou podívanou graduje vedle světelných efektů především unikátní scénografie Martina Černého, která v českých muzikálech dosud nebyla k vidění.

Muzikál ROCKY měl světovou premiéru v hamburském Operettenhaus a sklidil pozitivní recenze. Na základě německého úspěchu byl v dubnu 2014 uveden na newyorské Broadwayi, kde získal 4 nominace na cenu Tony, z nichž jednu – za originální scénografii – vyhrál.

Původní hudbu muzikálu ROCKY zkomponoval Stephen Flaherty, texty napsala Lynn Ahrens, slavný tandem oceněný cenou Tony a 2x nominovaný na Oscara. Autorem libreta je Thomas Meehan, který rovněž napsal předlohy k muzikálům The Producers a Hairspray. Autorem českých textů je Michael Prostějovský, který napsal slova k domácím verzím muzikálů Jesus Christ Superstar nebo Evita.

Kongresové centrum
Tel: 261171111
5. května 65
Praha 4
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: