Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
února

Festival otrlého diváka

Kino Aero

zpět na výpis akcí
 

Třináctý ročník festivalu. Láska čeká v kině.

Začátek:28. 02. 17
Konec:05. 03. 17
Čas:18:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Otrlec je synonymem pokleslosti, nevkusu, braku a zábavy za hranicí tuctovosti – ve všech možných významech těchto slov. Každý rok přináší kolekci nejpůsobivějších, nejsměšnějších, nejzapadlejších i nejbizarnějších hororů, extrémů, akčňáků, krváků, campů, béček, céček i péček. Festival otrlého diváka navrací kinu jeho původní roli atrakce a nezapomenutelného společného zážitku. Nemáme na mysli pouze fakt, že máloco se vyrovná zkušenosti, když sledujete horor či třeskutě směšný brak ve společnosti tří stovek stejně naladěných lidí. Kmenová přehlídka pražského kina Aero krom toho nabízí řadu interaktivních projekcí, kde za pomoci náležitě laciných a kutilsky vytvořených prostředků filmy nezůstávají jen na plátně, ale pronikají přímo do sálu. Jindy zase díky nezaměnitelnému přednesu i kreativnímu přístupu našich simultánních překladatelů získávají již viděné filmy zcela nový rozměr. Namísto tiché adorace kinematografického umění s námi zažijete projekce, kde se sál otřásá salvami smíchu či vyděšeným řevem, vychutnáte si filmy z archivních formátů jako je VHS či VCD, a to nemluvě o dílech samotných. Nepřipravte se o možnost být při tom.

Kino Aero
Tel: 271771349
Biskupcova 87/31a
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: