Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
března

Žižkovská Noc 2017

Žižkovská Noc

zpět na výpis akcí
 

Od čtvrtka 23. 3. do soboty 25. 3. 2017 ovládne celou čtvrť a okolí unikátní spojení nejzajímavějších klubů, kaváren a hospůdek. 

Začátek:23. 03. 17
Konec:25. 03. 17
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Na sedmém ročníku Žižkovské Noci zažijete desítky multižánrových scén, stovky interpretů z celého světa a tisíce lidí v ulicích. Za tradičně minimální vstupné se ti otevře kouzelný svět plný kapel, básní, divadel, DJs a hlavně - jedinečné zábavy pro každého. Ať jsi starej nebo mladej, černej nebo bílej - Žižkovská Noc je i pro tebe! 

Co tě čeká? 
Čtvrteční večer bude věnován tomu nejlepšímu, co Žižkov může nabídnout. Magická zákoutí, malebné hospůdky, kavárny a galerie. Přesně tohle utváří specifický žižkovský "genius loci". Vstupné bude dobrovolné. 

Pátek a sobota budou patřit hudbě, literatuře a divadlu. Oba dny budou nabité kulturou, abys mohl stihnout svou oblíbenou kapelu i zajímavé představení. Žižkovská Noc není už dávno jen o moři kapel, ale také o dalších uměleckých formách. Máš se na co těšit. 

Během celého festivalu si budeš moct užívat i bohatý "doprovodný program" na těch nejzajímavějších místech - na Žižkovské Věži, v žižkovském tunelu, na Památníku Vítkov či v krásném rondokubistickém sále Venuše ve Švehlovce.

Žižkovská Noc
Tel:
Žižkov
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: