Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
ledna

Zavírání Vánoc se třemi králi a živými velbloudy

Chvalský zámek

zpět na výpis akcí
 

Tradiční a oblíbená akce se třemi králi, svatou rodinou a živými velbloudy se koná v neděli 8. ledna 2017 od 14 do 16 hod.

Datum:08. 01. 17
Cena:od Zdarma
Čas:14:00 - 16:00
Kategorie: zábava| pro děti|

Po 14. hodině se průvod tří králů doprovázených velbloudy vydá přes venkovní Chvalskou tvrz na zámek. V kočárovně se tři králové pokloní Svaté rodině, velbloudy můžete obdivovat na zámeckém nádvoří. Na nádvoří zámku uslyšíte vánoční písně a koledy v podání nejmladšího přípravného sboru Rokytky pod názvem Beránci.

Naposledy budou otevřeny vánoční výstavy Ladovské Vánoce a Andělé a betlémy J. Haldy. Akce se koná od 14 do 16 hod. – vstup na nádvoří zdarma, výstava za běžné vstupné. Výstavy můžete vidět celý den od 9 do 17 hod.

Chvalský zámek
Tel: 281860130
Na Chvalské tvrzi 857
Praha 9, 193 21
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: