Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
prosince

Rozloučení S Knihkupectvím FIŠER

Knihkupectví Fišer

zpět na výpis akcí
 

Jak jistě víte, Knihkupectví Fišer na adrese Kaprova 10 k Štědrému dni oficiálně končí.

Datum:21. 12. 16
Čas:17:00 - 19:00
Kategorie: poznání|

Přijďte s námi zavzpomínat, pohovořit a rozloučit se ve středu 21.12.

Mezi potvrzenými hosty jsou naši významní návštěvníci a přátelé Martin C. Putna a Petr Borkovec. 

Knihkupectví Fišer čeká nedobrovolné stěhování, takže jestli se chcete rozloučit s legendárním místem, koupit poslední dárky pod stromeček nebo nás prostě jen podpořit, rádi vás přivítáme ve středu 21. prosince od 17 hodin. (I když chodit samozřejmě můžete celý týden.)

Těšit se můžete na vánoční občerstvení i knižní dárek k nákupu. Budete se moct potkat s Martinem C. Putnou a Petrem Borkovcem a třeba i s autory z okruhu Nakladatelství Paseka. 

Přestože knihy k 24. prosinci 2016 zmizí z Kaprovy ulice, pro Knihkupectví Fišer to neznamená konec, ale nový začátek... Takže to nebereme jako loučení, ale jako oslavu budoucnosti tradiční české značky.

Knihkupectví Fišer
Tel: 222 320 730
Kaprova 45/10
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: