Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Jubilejní 5. ročník festivalu s Youtubery 2017

Datum:25. 02. 17
Cena:od 500 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Co plánujeme na rok 2017?
Sál s main stage v Kongresovém centru je hypermoderně vybaven nejnovější technikou a dechberoucí projekcí. S youtubery to naplno využijeme a představíme publiku 4Fans show, na kterou nikdo nezapomene.     

Na 4Fans se naživo potkáš nejen s legendami cz / sk youtubové scény a dokonce i s pár hosty z dalekého zahraničí. Uvidíš je nejen na main stage, nebo na autogramiádách. Rádi se procházejí po festivalu aby osobně potkali své fanoušky, zvláště ve VIP Heaven.

Miss Beauty 2016 sklidila obrovský úspěch a na 4FANS 2017 připravíme novou soutěž pro dívky, které mají rády krásu a styl.    

Na festivalu si mobil zaplníš paměť mobilu selfiečkama s youtuberama, které potkáš všude. Ultimátní vzpomínkový předmět ti dá náš fotostánek, kde tě vyfotí fotograf, fotku vytiskne a ještě ti fotku nechá podepsat. Kdo to má?    

VIP Platinum lounge se dočká změn na dalším ročníku. Více pohodlí, pohody a hlavně více youtuberů, se kterými si můžeš z očí do očí pokecat.     

Hon na podpisy začíná! Ten kdo bude mít všechny tak je větší borec, než ten co sesbíral všechny pokémony.     

Krásné cosplayerky a zruční cosplayeři budou zdobit 4FANS 2017 ztělesněním charakterů z počítačových her, komiksů a filmů.    

4Fans není jenom o zábavě, je to také prostor kde se potkají nejzásadnější mozky YouTubové scény aby si popovídali kam ten online video svět spěje.     

Pro pařany připravíme herny plné konzolí a nadupaných PC mašin, ve kterých si vyzkouší nejnovější herní technologie a aktuální hry.    

V sobotu tradičně uspořádáme afterparty, která je pověstná přátelskou atmosférou a tanečním parketem, kde paří nejslavnější youtubeři vedle svých fanoušků. Držitelé VIP Platinum vstupenek mají vstup na afterparty zdarma. Vstupenky na afterparty budou k dispozici v předprodeji i na místě.
    
Kde jinde než na youtuberském festivalu nakoupíš geekovské předměty, oficiální trička, náramky nebo placky vystupujících hostů.

Kongresové centrum
Tel: 261171111
5. května 65
Praha 4
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: