Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
listopadu

I Am Bolt - Premiéra

Aerofilms

zpět na výpis akcí
 

Usain Bolt, nejrychlejší muž na planetě a jedna z největších hvězd současnosti.

Datum:28. 11. 16
Čas:15:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina

‚Jamajský blesk‘ definoval atletiku, jeho aura však dalece přesahuje oblast sportu. Muž, který se stal inspirací pro celé generace, poprvé nechá nahlédnout do svého soukromí v dokumentu, který mapuje rok a půl života globální ikony během příprav na letní olympiádu v Riu.

Z běžecké trati známe Boltův soustředěný výraz, široký úsměv i typické vítězné gesto. 

Film I Am Bolt jde dál. Odhaluje, kdo je ve skutečnosti muž, který má na kontě devět zlatých olympijských medailí z Pekingu, Londýna a Ria de Janeira, držitel světových rekordů v několika běžeckých disciplínách a mimo jiné také miláček fanoušků ostravského závodu Zlatá treta. 

Běžecká legenda poskytla filmařům během natáčení neomezený přístup do svého života a těm se podařilo vykreslit Usaina Bolta jako syna, přítele i týmového hráče. 
Uvidíme, jak se vyrovnává s nezdary a jak zdolává sportovní výzvy, ale i to, jak odpočívá a čerpá síly mezi nejbližší rodinou a přáteli. Díky řadě záběrů, které natáčel sám slavný sprinter během perných tréninků i mezinárodních závodů, film skládá kompletní obrázek fenoménu jménem Bolt.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: