Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
listopadu

Pohádkový prodloužený víkend v Galerii GUD

Galerie umění pro děti GUD

zpět na výpis akcí
 

Prodloužený listopadový víkend v galerii GUD je nabitý tvůrčími dílnami a pestrým programem.

Začátek:17. 11. 16
Konec:20. 11. 16
Cena:od 200 Kč
Čas:13:00 - 15:00
Kategorie: pro děti|Zábava, Kreativita

Od čtvrtka až do neděle máte možnost komentovaných prohlídek s malovaným průvodcem šaškem Karlíkem a dále jsou pro děti připraveny workshopy v Ateliéru GUD. Doporučujeme rezervaci předem na rezervace@galeriegud.cz

Program: 
Papírové divadélko "Pohádka o králi" - čtvrtek 17.11. - Děti si společně s lektorem vytvoří papírové postavičky (loutky), se kterými si na konci zahrají divadlo.

"Karlovo leporelo" - pátek 18.11. - Děti se dozví, co je to leporelo a jak se vyrábí. 

Klenoty, korunky a šperky "Královský poklad" - sobota 19.11. - Děti se stanou klenotníky a šperkaři. 

Hvězdní architekti "Stavitelé a hvězdáři Karla IV." - neděle 20.11. - Jak postavil své známé stavby Karel IV. a co viděl on a jeho hvězdáři ve hvězdách? 

Workshopy doplňují aktuální výstavu v galerii GUD - Byl jednou jeden král... Karel IV. Interaktivní výstava je určena těm nejmenším návštěvníkům ve věku od 2 do 7 let. Výstava děti seznamuje velmi odlehčenou a zábavnou formou s osobností Karla IV. Komentované prohlídky začínají vždy od 11:00 a 15:00 hodin. Cena je 40 Kč ke vstupence na výstavu. Každá komentovaná prohlídka je zakončena workshopem, na kterém si děti vyrobí svůj vlastní erb nebo vitrážové okénko.

Ve dnech od 17. do 20. 11. je galerie otevřena od 10:00 do 18:00 hodin. Cena vstupenky je 170 Kč za dítě a doprovod

Galerie umění pro dě...
Tel: 732 513 559
Nám. Franze Kafky 24/3
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: