Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
listopadu

HUG - koncert pro více smyslů

Venuše ve Švehlovce

zpět na výpis akcí
 

Každý návštěvník má totiž svého zpěváka, v jehož objetí prožije celý koncert.

Datum:02. 11. 16
Cena:120 Kč
Čas:19:00 - 19:30
Kategorie: kultura|koncerty

Mimořádně intenzivní hudební zážitek čeká na návštěvníky série koncertů britské zpěvačky a skladatelka Verity Standen s vypovídajícím názvem HUG, které se uskuteční v pražském prostoru Venuše ve Švehlovce ve dnech 2., 3., 4. a 5. listopadu.

HUG umožňuje oprostit se od svého okolí a se zakrytým zrakem prožít zpěv v těsné blízkosti toho, v jehož hrdle vzniká, vnímat jeho dech a nerušeně se oddat zdálky i blízka znějící vícehlasé kompozici. Výsledkem je jedinečný a pod kůži se vrývající zážitek. „Vnímat něčí náruč ve chvíli, kdy se ten člověk vypořádává se složitým druhým hlasem, je nejniternější a nejbezprostřednější možný prožitek hudby jakožto lidského vyjádření. Hudbu nejen slyšíte, ale fyzicky cítíte, jak Vámi projíždí, celé Vaše tělo zpívá jako anténa naladěná na nebesa,“ zhodnotil představení britský TimeOut.
 

Venuše ve Švehlovce
Tel: 704 775 444
Slavíkova 22
Praha 3
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: