Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
listopadu

Romský Bašavel

Cross Club

zpět na výpis akcí
 

Srdečně vás všechny zveme na příjemné odpoledne a večer ve společnosti romské kultury v tom nejširším a hlavně nejlepším slova smyslu.

Datum:06. 11. 16
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, kina

Společnost vám budou zcela ZDARMA dělat nejlepší umělci v čele s Laco Deczim, Jožkou Fečem, kapelou Bengas, divadelní společností Ara Art, talentovanými romskými rapery a zpěvačkami. 

6.11. 2016 v Klub Cross (Plynární 23, Praha 7) 
Start v 15:00
projekce filmu FC ROMA - 75 minutový dokument o bojích romského fotbalového týmu na zeleném pažitu i mimo něj. 

16:30 Rap battle- Mc. Dives, Mc. Ryba, DJ Ba2s, Henry D, UGC (United Gypsy Crew) a další. Zveme zejména mladé zájemce a zájemkyně, kteří budou mít příležitost se setkat se zkušenými rapery a sami si něco vyzkoušet! 

18:00 Laco Deczi a Zdeněk Fišer- fenomenální romský trumpetista se svým parťákem a kytaristou Zdeňkem Fišerem předvede své umění, se kterým se dostal mezi nejlepší jazzové muzikanty světa. 

18:30 Hudební pohádka Čirikloro aneb Co říká ptáček? - Originální zpracování romské pohádky "Pal o čirikloro" pojednává o tom, že čačipen nane jakh (pravda není jedna). Skvělá hudba a živelné herecké pojetí slibuje skvělou podívanou pro děti i dospělé. 

19:30 Josef Fečo Band s Tiborem Židou doprovází přední romské zpěvačky- Pavlína Matiová, Erika Fečová, Pavlína Danková a Marta Balážová

21:00 Bengas - pražská legenda mezi romskými kapelami

Cross Club
Tel: 736535010
Plynární 23
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: