Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
října

Gaudeamus Alkotour

Gaudeamus Alkotour

zpět na výpis akcí
 

Vetší vysokoškolskej mejdan tenhle podzim nezažiješ! 

Datum:19. 10. 16
Cena:od 167 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Již 7. ročník největší studentské indoor akce se blíží a konečně se po třech letech vrací z klubu zpátky do HALY, kam vždycky patřila! Jako bonus navíc vystoupí se svou show VLADIMIR 518 a DJ Mike Trafik

Tradiční drinking battle největších pražských univerzit ve složení ČVUT x ČZU x UK x VŠE x VŠCHT, kterého se účastní každoročně přes 3.000 z Vás proběhne ve středu 19.10. v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. K tomu letos Praha opět porovná síly s Brnem a Ostravou. 

Obhájí ČZU titul i v hale? Zvedne se ČVUT a rozdrtí zemědělce? Nebo letos zaútočí někdo jiný? A jak dopadne meziměstský souboj? Odpovědi na tyto i další otázky se dozvíme už ve středu 19.10.2016!

A JAK TO CELÉ FUNGUJE?
Za každý drink dostaneš žeton, který přičte body Tvojí škole, když ho vhodíš do správného otvoru. Výsledky pak můžeš celou noc kontrolovat na LEDce, jednou za hodinu Ti ty aktuální prozradí i moderátor.

LINE UP
20:00 start
22:00 DJ Roxtar
00:00 Vladimir 518 + DJ MIKE TRAFIK
02:00 Vyhlášení výsledků, DJ Mogambe

Reprezentuj svojí školu, zažíj největší mejdan podzimu a ukaž ostatním, že nejvíc se chlastá právě u Vás! 

Vstupné:
☛ 120 Kč předprodej (+ 10Kč popl. sítě)
☛ 170 Kč studenti na místě
☛ 199 Kč ostatní na místě

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště Praha
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: