Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
října

Velký knižní čtvrtek - podzim 2016

Městská knihovna v Praze

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si vybrat knížky na Velký knižní čtvrtek! 

Datum:13. 10. 16
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 19:00
Kategorie: poznání|knihy

Letos v říjnu znovu proběhne oblíbená akce, v rámci které knižní distributor Kosmas a významní čeští nakladatelé chystají výběr toho nejlepšího čtení.
Letošní jubilejní desáté pokračování opět nabízí knihy zajímavých a významných osobností literárního světa a pamatuje – jak se stalo dobrým zvykem – na velké i malé čtenáře. Ve vybrané patnáctce knih se objeví jména jako je Jiří Padevět, Václav Cílek, Jiří Hájíček, Zbigniew Czendlik, Michel Faber, Simon Tolkien, Eleonor Cattonová a další. Stejně jako v minulých pokračováních se i tentokrát mohou čtenáři těšit na setkání s autory, která proběhnou 13. října v Městské knihovně v Praze.

Městská knihovna v P...
Tel: 222 113 555
Mariánské náměstí 1
Praha 1, 11572
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: